LAADUKKAAT ILMANVAIHTOKOJEET

LIIKE- JA TEOLLISUUSRAKENNUKSIIN / KOULUIHIN / JULKISIIN RAKENNUKSIIN

Yleistä


Mastervent halli IV-kojeet

Mastervent ilmanvaihtokojeet

 

Mastervent Oy valmistaa ilmanvaihtokojeita liike- ja teollisuusrakennuksiin, kouluihin ja julkisiin rakennuksiin ilmamääräalueella 0,3…25 m3/s. Kaikki kojeemme kootaan ja varustellaan Nummelassa (n. 40 km Helsingistä). Mastervent Oy muutti 3.2.2008 uuteen tehtaaseen Nummelaan Veikkoinkorven teollisuusalueelle. Tuotanto- ja toimistopinta-alaa on 1800 m2. Osavalmistus perustuu omaan komponenttisuunnitteluun ja alihankintaan. Matalan kulurakenteen ansiosta myös tuotteidemme hinnat ovat edullisia.

Yhtiö on perustettu vuonna 1993. Tällä hetkellä työntekijöitä on 13. Y-tunnus on 0936675-4. Kuulumme Tilaajavastuun piiriin. Tilikauden 2017/11-2018/11 liikevaihto oli n. 2,8 M€.

Nopeat ja täsmälliset toimitukset sekä korkea laatu ovat tuotantomme ja tuotteidemme tunnuspiirre.

Joustava kojemodulijärjestelmämme ja tuotantomme tekee mahdolliseksi valmistaa tarvittaessa iv-kojeet asiakkaan haluamilla ulkomitoilla. Saneerauskohteisiin sopivat kokonaan asennuspaikalla koottavat iv-kojeet. Jopa 20 m³/s ilmaa tuottava koje voidaan kuljettaa konehuoneeseen 900x2100 mm käyntioven kautta.

Mikäli tulemme käymään työmaallanne, koko henkilökuntamme on varustettu Valtti-kortein ja työturvallisuuskortein, sekä asianmukaisin suojavarustein.